Vælg en erfaren boligadvokat og få hurtig og kompetent juridisk rådgivning

10 januar 2018 admin
Vælg en erfaren boligadvokat og få hurtig og kompetent juridisk rådgivning

Hushandel er en spændende, men også lidt kompliceret affære, fordi der er så mange dokumenter, som du skal holde styr på samtidig med, at du skal sikre dig, at boligen ikke har fejl og mangler, som du først opdager for sent, når du har underskrevet købsaftalen. Derfor kan det godt betale sig at vælge en erfaren boligadvokat, som hurtigt og effektivt kan give dig den nødvendige juriske rådgivning i forbindelse med dit huskøb.

Juridisk rådgivning inden for 24 timer

Uanset hvor I landet du bor kan du få hjælp af eBoligadvokat, som har firmaadresse på Frederiksberg, men som du også nemt kan kommunikere med per telefon eller mail. Via hjemmesiden kan du booke en gratis og uforpligtende samtale, hvis du gerne vil vide mere om, hvad eBoligadvokats dygtige advokater kan tilbyde dig, og så kan du få afstemt forventningerne. Alle sager gennemgås inden for 24 timer, så du kan forvente en hurtig og effektiv juridisk bistand, som vil komme dig til stor gavn, uanset om dit huskøb skal gå stærkt, eller om du har god tid. I forbindelse med hushandel er ejendomsmægler sælgers mand, men en dygtig boligadvokat kan sikre dig, at du får en 100 % tryg bolighandel.

Favorable boligpakker med faste lave priser

Det behøver ikke at være dyrt at hyre en boligadvokat, og du behøver heller ikke at lade dig ubehageligt overraske af ekstraregninger. Vælger du eBoligadvokat er du garanteret faste lave priser, for her kan du vælge mellem forskellige boligpakker alt efter, om du skal købe hus, andelsbolig, ejerlejlighed, projektbolig eller sommerhus. Vælger du en boligpakke til huskøb, så koster det 6.250 kr., hvilket må siges at være en meget favorabel og konkurrencedygtig pris. Advokaten gennemgår købsaftale og dokumenter og sørger for udarbejdelse af skøde, tinglysning, refusionsopgørelse og kontakt med banken, sælger og ejendomsmægler. Du finder mere information om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde her https://eboligadvokat.dk/, hvor du også nemt kan kontakte firmaet.

Flere Nyheder