Tre tips om seo for begyndere

24 februar 2018 Emilie Jacobsen
Tre tips om seo for begyndere

Drømmer du om at få bedre seo på din hjemmeside? Men ved du ikke, hvor du skal starte? Så kommer vi med tre tips til seo for begyndere her. 

1. Seo er mere end søgeord

Hvis du ikke ved så meget om seo, er det nærliggende at tro, at det kun handler om søgeord. Det gør det dog langt fra. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har valgt nogle gode søgeord, men seo er også meget mere end det. Det er også, hvor informative dine tekster er, hvor lange de er, om dine billeder har alt-tekster og omkring 100 andre ting

2. Dit arbejde med seo stopper aldrig

Du kommer aldrig til at have en perfekt hjemmeside. Du skal hele tiden arbejde på at få din hjemmeside til at blive bedre, så den kan blive ved med at ligge højt i en søgning. Der er høj konkurrence om de forskellige søgeord, og det kan betyde rigtig mange penge for din virksomhed, om I ligger højt i en søgning eller ej. 

3. Teknikken i forhold til din hjemmeside er også vigtig

Din hjemmeside skal kunne ses på en mobil og tablet, den skal loade hurtigt, den skal ligge på en god hostingservice og en række andre ting. Nogle ting ved man, at Google straffer en for, hvis man ikke gør. Andre ting har man bare en ide om, at Google straffer en for. 

Flere Nyheder