Sådan finder du kvalitetstræbriketter til brændeovnen

Skal der gang i brændeovnen? Der findes ikke noget skønnere end at tænde op i brændeovnen på en rigtig kold dag. Det giver en lækker og lun varme i hele rummet. Men det kræver også gode træbriketter at opnå en optimal varme fra din brændeovn.

Hvordan finder du træbriketter af god kvalitet til fornuftige priser? Læs med her!

Find de bedste træbriketter til din brændeovn

Træbriketter kan købes mange steder og findes i mange varianter. Der er flere ting, du skal kigge efter, når du køber dem. Og det behøver ikke nødvendigvis at være de billigste, der er bedst.

Det du skal se efter, er:

* Brændværdien – jo højere kvalitet af træet, jo højere er brændværdien på briketterne. De kan dog støve mere end helt almindeligt træ. 

* Træets kvalitet – hvad er træbriketterne lavet af? Træbriketter er fabrikeret af komprimeret savsmuld, men der kan være forskel på trætypen. Her finder du f.eks. træbriketter, der er lavet af 100 % rent træ: https://www.braendselsgaarden.dk/traebriketter-oversigt

* Pris – hvad koster træbriketterne pr. palle?

* Egnethed – er din brændeovn egnet til den konkrete type træbriketter?

Husker du at se efter nogle af disse ting, kan du være ret sikker på at få købt nogle gode træbriketter. Der er mange online webshops, der forhandler dem og både leverer eller tilbyder afhentning.

Derfor skal du have en brændeovn i boligen

En brændeovn er en lækker ting at have i stuen. Det er skønt at kunne tænde op for den om vinteren og få skabt en skøn og lækker varme. 

Brændeovnen er også en god tilføjelse til andre opvarmningskilder.

Har du f.eks. allerede et træpillefyr, naturgas eller fjernvarme? Så kan du alligevel godt investere i en brændeovn. Du kan bruge den i et af de rum, som du opholder dig mest i. Her kan du bruge den, når du har ekstra brug for at varme rummet op. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *