Plakater med smukke motiver pynter i ethvert hjem

13 april 2018 Astrid Pedersen
Plakater med smukke motiver pynter i ethvert hjem

Hvis du leder efter en måde, hvorpå du kan give din stue et særligt præg, er det en oplagt idé at dekorere væggene. Og hertil egner smukke og stemningsfulde plakater i høj kvalitet sig fremragende.

Find flotte plakater med forskellige motiver

Fordelen ved plakater er, at de gør sig rigtig godt i glas og ramme – og samtidig er en del billigere at anskaffe sig end original kunst. Med en plakat, trykt i farver, kan du få alle de store kunstneres værker på væggen, uden at det koster en formue. Du kan for eksempel dekorere din stue med værker fra Louvre eller Louisiana, eller du kan finde plakater med motiver fra tyvernes Paris, fortolket af Toulouse Lautrec. Plakater fås samtidig som andet end kunsttryk. Du kender sikkert de flotte foto plakater med de velkendte og elskede motiver fra tredivernes New York, eller reproduktioner af kendte fotokunstneres værker, for eksempel Helmuth Newton eller Anton Corbijn. I disse dage er især plakater med gadekunstnere som Banksy eller Husk Mit Navn særdeles populære. Endelig kan du vælge klassiske eller moderne plakater med særlige motiver, for eksempel dyr, natur eller byens liv. Disse flotte plakater kan bruges i såvel stuen som i børneværelset eller soveværelset – eller de kan pynte i en stor entré eller ved trappeafsatsen.

Plakater med tekst

Plakater med tekst er særdeles in – og du kan få plakater med tekst på dansk såvel som på andre sprog, for eksempel engelsk, fransk og spansk. Plakater med tekst til køkkenet kan indeholde alt fra ordsprog til formaninger og søde budskaber, for eksempel Piet Hein gruk eller citater fra kendte figurer, for eksempel Garfield, Steen & Stoffer eller sågar Søren Kierkegaard. De såkaldte Motivational Posters med opmuntrende budskaber i ord og tekst er også særdeles populære til såvel kontoret som hjemmet. Du kan finde et stort udvalg af plakater til alle formål hos sohu-shop.dk

Flere Nyheder