Lad en kompetent håndværker designe en overdækket terrasse

17 september 2021 Astrid Pedersen

Skal din have beriges med en lækker træterrasse til sommer? Så er det nu du skal i gang med at planlægge. Du skal blandt andet tage stilling til om din træterrasse skal opføres i flere planer, og om den skal forsynes med hel eller delvis overdækning.

Kan jeg selv opføre min overdækkede træterrasse?

Den kan på ingen måder anbefales selv at give sig i kast med projekt opførelse af overdækket terrasse. Der er mange faktorer i spil når en terrasse skal forsynes med overdækning.

I mange tilfælde betragtes en overdækket terrasse som en regulær tilbygning til huset. Der skal derfor indhentes tilladelser til opførelse af en overdækket terrasse. Og terrassen skal samtidig overholde visse mål.

Der ud over er der det sikkerhedsmæssige spørgsmål. Hvis du vil være sikker på at din overdækning kan holde til de danske vejrlig uden at styrte sammen er det en god idé at lade en dygtig fagperson forestå design og opførelse heraf.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til at bygge en overdækket terrasse?

Du bør altid opsøge en faglært håndværker når du skal have opført en træterrasse med overdækning. En dygtig og erfaren tømrer med speciale inden for design af terrasser vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe netop den træterrasse du drømmer om.

Samtidig er du garanteret en sikker og forsvarlig konstruktion af din overdækkede træterrasse således at du og din familie trygt vil kunne anvende den hele året rundt. Din nye træterrasse vil være designet til at kunne modstå vind og vejr og stadig holde sig flot og funktionel. Og du kan være sikker på at din nye træterrasse vil udgøre et stort aktiv for din bolig.

Klik ind og få overdækket terrasse inspiration, og se de mange flotte billeder af træterrasser fra Andreas la Cours hånd, på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder