Information om e-væske

21 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
Information om e-væske

E-cigaretter har vundet stort indpas i gadebilledet og i sociale sammenkomster som alternativ til almindelig tobaksrygning eller som et supplement til den stil, man gerne vil udsende.

Men e-cigaretter befinder sig stadig i sit livs forår, hvilket gør, at man som nysgerrig person bliver bombarderet med information omkring e-cigaretter og den væske, der også bliver omtalt som juice, fra mange forskellige fronter.

Det første, man skal gøre sig bevidst om, er, at mange få ting i denne verden udelukkende er sunde eller gode for helbredet, og e-cigaretter og væsker deri er ingen undtagelse, men hvor der er stor enighed om, at tobaksvarer er sundhedsskadelige (ja, man bliver næsten opfattet som udvidende, hvis man mener det modsatte), så er e-cigaretter med sin e væske klart et sundere alternativ til det at ryge, hvis man er ryger af tobak i forvejen.

I denne artikel vil vi lige give dig en kort forklaring om, hvad e-væsken egentlig er for en størrelse. E-væsken er det komponent i din e-cigaret, der giver smag ved inhalering og efterfølgende udsender damp og ikke røg. Man kalder det netop at dampe og ikke at ryge en e-cigaret, hvis man skal være helt korrekt.

E-væsken er enten PG eller VG base, hvor PG står for propylene glycol, og VG står for glycerin. E-væske er også kendetegnet ved at have mange flere smagsvarianter, end man for eksempel finder i almindelige cigaretter, der ofte er begrænset til smage af mentol eller æble.
I e-væske kan du sagtens finde disse gængse smagsvarianter, men du finder også et utalt mere, der blandt andet tæller alt fra lakrids, frugter og kagecreme.

Mange mennesker benytter e-cigaretter som et supplement eller erstatning af den almindelige rygning af tobak, hvorved man begrænser mængden af nikotin, som man netop kan indstille i sin e-cigaret. Derfor er det ganske vist, at det er smart at bruge en e-cigaret, hvis man vil væk fra det vanedannende nikotin i længden.

Flere Nyheder