Hvis man nu vader rundt uden en trusse – er det muligt?

Der er flere årsager til, at man måske vælger at gå rundt uden trusser, selvom man siger det i flertal, og man reelt mener et enkelt par; men det er jo ligesom at sige et par bukser, selvom man kun har bukser på i ental.

Det kan være fordi, man trænger til at have noget andet på end trusser, men det er ikke vores fokusområde i denne artikel, da vi vil se på det, når man tager trusserne af for slet ikke at tage noget på igen.

En årsag kan simpelthen være, at de er gået i stykker, mens man har båret dem, eller de begynder at nive og “bide” på en måde, som man ikke bryder sig om, hvorfor der simpelthen ikke er andet at gøre end at tage dem af, smide dem ud eller gemme dem i ens taske, hvis man ikke vil smide dem ud, hvor man er.

Der er også andre grunde til at tage trusser af

Det kan jo simpelthen også tænkes, at det er en virkelig varm dag, og man ikke bryder sig om at have trusser på, og så kan man da forsøge at snige den slags af eller helt vælge ikke at tage dem på fra morgenstunden.

Så er det dog vigtigt, at ens andre benklæder kan skjule, at man ikke har trusser på, så der ikke sker et “uheld”, hvis man lige bøjer sig, eller man oplever en trækvind eller vindpust, der kan blæse kjolen op.

Dette er dog mest i professionelle sammenhænge såsom på arbejdet, eller når man er til en vigtig middag.

Der er jo også dem, der vælger at droppe trusserne, fordi de gerne vil flirte, om det så er med en udvalgt, eller fordi man tager i byen for at håbe, der er bid.

Dog skal man så også lige huske på, om det er den tid på måneden, for så kan det ikke være så heldigt at glemme trusserne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *