Hvem skal du kontakte, hvis du skal have renoveret dit badeværelse?

16 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du skal til at planlægge en renovering af dit badeværelse, så skal du hyre en række håndværkere til projektet. Det kræver professionel arbejdskraft, hvis du vil være sikker på, at dine installationer er korrekt monteret og installeret. Læs med i her, om de forskellige håndværkere eller specialister, som du kan få brug for til dit badeværelsesprojekt. 

 

image

 

1. En VVS-mand

Du har brug for nogen til at installere nye rør og armaturer, udskifte gamle rør, reparere rørbrud og udføre vandtrykstests i dit badeværelse. Her skal bruge VVS-mænd. VVS’ere har specialiseret viden om, hvordan man tilslutter apparater som toiletter, vaskemaskiner og brusehoveder, samt bruseslanger til et badeværelse. Nogle VVS-mænd vil også kunne hænge skabe op, men det er ikke alle, der kan tilbyde denne form for opgave.

 

2. En tømrer

Du skal bruge en tømrer til få monteret dine badeværelsesskabe, opsætte hylder eller hænge spejle op, så de ikke falder ned. Tømrere er dygtige til at samle konstruktioner af træelementer. De er dygtige til at bygge møbler som f.eks. dit vægskab og installere løse genstande som f.eks. badeforhængsstænger. En tømrer vil kunne klare mange typer af opgaver ude på dit badeværelse, så ham/hende kan du ikke være foruden.

 

3. En elektriker

Du skal bruge en elektriker til at sætte lysarmaturer, ventilationer og andre ting op, der er nødvendige for dit badeværelse. Elektrikere udfører normalt ledningsarbejde på byggepladser eller i eksisterende bygninger. De er i stand til at tilslutte elektriske apparater som f.eks. lys, stikkontakter og afbrydere sikkert til strømforsyningen, så du kan få pænt og roligt lys ude på badeværelset.

 

4. En emaljespecialist

Hvis du har håndvaske eller et badekar, der skal renoveres, så skal du kontakte en emaljespecialist. Her kan de vurdere, hvor slem i stand dit badekar eller håndvask er. En emaljespecialist vil kunne tilbyde re-emaljering af dit badekar eller håndvask, så du kan spare penge på at skulle investere i noget nyt. Det kræver noget særligt form for maling, som man maler badekarret med. Og det har en emaljespecialist helt forstand på.

Flere Nyheder