Hvad er VBA?

VBA er en forkortelse for Visual Basic for Applications, og er en funktion i Microsofts applikationer, som muliggør tilpasning af disse. Du kan for eksempel bruge Microsoft Visual Basic for Applications sammen med Microsoft Excel, hvis du ønsker at skabe en funktion eller formel, som ikke findes i Microsoft Excel som standard.

Du kan også bruge VBA når du skal bygge templates i Microsoft Word eller Microsoft PowerPoint, således at dine medarbejdere kun har et begrænset antal layouts at vælge imellem, og dermed sikre at organisationens visuelle identitet bevares i den eksterne kommunikation.

Styrk dine kompetencer med et professionelt VBA kursus

Synes du, at perspektiverne i at mestre Microsoft Visual Basic for Applications lyder ganske interessante? Så kan du blive meget skarpere i anvendelsen af den smarte funktion hvis du tilmelder dig et VBA kursus hos 4D.

4D er en af Danmarks største og mest velrenommerede udbydere af IT kurser rettet mod det danske erhvervsliv. Da Microsoft Office er den mest anvendte platform rundt omkring på kontorerne i Danmark, tilbyder 4D en lang række kurser med fokus på anvendelse af netop applikationerne i Microsoft Office pakken.

De Microsoft Visual Basic for Applications kurser, du finder hos 4D relaterer sig i høj grad til disse applikationer. For eksempel kan du på kurserne Excel VBA Programmering Avanceret, Excel VBA Programmering grundlæggende og Excel VBA Programmering udvidet lære om hvorledes du benytter Microsoft Visual Basic for Applications sammen med Microsoft Excel. Og på kurset Word VBA programmering får du en indføring i de grundlæggende principper for kodning i Microsoft Visual Basic for Applications. Du lærer hvorledes du får værktøjerne til at styre processen, og du får et indblik i hvordan du selv kan indbygge brugervenlighed og intelligens i dine Word dokumenter.

Du kan læse meget mere om Microsoft Visual Basic for Applications kurser, og finde dit VBA kursus, på 4d.dk