Håndkøb og apoteker varer på dit lokale apotek

13 juni 2019 Astrid Pedersen
Håndkøb og apoteker varer på dit lokale apotek

Hvis du i det daglige står og mangler fornødenheder så som plastre eller andre materialer til sårpleje, lette smertestillende midler eller måske et lille lager af allergimedicin, når pollensæsonen sætter ind, kan du finde de fleste af disse produkter i håndkøb.

Hvor finder jeg de bedste håndkøbsprodukter?

Håndkøbsprodukter som for eksempel milde hovedpinepiller og antihistaminer, medicin mod forkølelse (for eksempel næsespray eller hostesaft uden morfin) samt medicin imod dårlig mave kan du med fordel købe på dit lokale apotek. Her kan du være sikker på, at produkterne holder den højeste kvalitet, og lever op til samtlige standarder.

Samtidig vil du på dit apotek kunne få rådgivning og vejledning i forbindelse med produkternes anvendelse. Et velassorteret og veldrevet apotek har som minimum én professionel farmakonom tilknyttet. Dette er din sikkerhed for, at du får de rette anvisninger med på vejen, uanset om du er i markedet efter effektive håndkøbsprodukter, eller om du henter din receptpligtige medicin på apoteket.

Når du køber håndkøbsprodukter på apoteket, får du samtidig adgang til et større og mere velassorteret udvalg af varer, end du gør andre steder. Og skal du eksempelvis på ferie til mere eksotiske himmelstrøg, kan du få hjælp af det dygtige personale på apoteket i forbindelse med valg af håndkøbsprodukter og andre apotekervarer, som kan være nyttige på turen. På den måde kan du forebygge eller behandle de mest almindelige problemer, som kan opstå på en sådan rejse, for eksempel solskoldninger, insektbid, dehydrering, hedeslag eller feriemave.

Få professionel behandling på dit lokale apotek

Som Randrusianer er du så heldigt stillet, at du har adgang til hele tre veldrevne apoteker og et enkelt apoteksudsalg – alle placeret i kort afstand til offentlig transport og let tilgængelige parkeringspladser. Så er du i tvivl om, hvilken håndkøbs medicin, du skal købe, kan du altid tage en snak med farmakonomen på dit apotek i Randers.

Flere Nyheder