Gulvlamper fra Flos – find dem online

Hvis du hører til dem, som ikke mener, at lamper blot er til for at levere lys, når det er mørkt – så er du sikkert også blandt dem, som sagtens kan se ideen med en stor, flot gulvlampe. For dig er en gulvlampe et kunstværk i sig selv. Og det gør absolut ingen ting, hvis din gulvlampe stjæler mere opmærksomhed, end den spreder lys. En gulvlampe må gerne være skulpturel, og udgøre et art statement, på linje med alle dine andre designer møbler samt eventuelle kunstværker, som pryder din bolig. Derfor er du i markedet efter en gulvlampe, som er designet til at opfylde disse krav – og hvis den samtidig kan skabe stemning med smukt og behageligt lys, gør det absolut heller ingen ting!

Gulvlamper fra Flos – moderne klassikere i top kvalitet

Hvis du vil spille på de helt sikre heste, når det gælder indkøb af designer lamper i den helt høje ende, bør du kigge efter lamper fra Flos. Italienske Flos er især leveringsdygtige i flotte, funktionelle og samtidig frække gulvlamper, som pryder enhver stue, og glider gnidningsfrit ind i ethvert decor. Se for eksempel de smukke Glo-ball lamper, designet for Flos af Jasper Morrison, som findes i en serie bestående af såvel gulvlamper i varierende størrelser som loftlamper, bordlamper og væglamper. Glo-balls design er på én gang klassisk og futuristisk, og de bløde former er rundet af de allerbedste materialer og det mest professionelle design.

Find din gulvlampe fra Flos online

Du kan finde Glo-ball serien fra Flos samt mange andre lamper fra Flos og andre anerkendte producenter så som Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Design by Us, Design House Stockholm, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Tom Rossau, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Normann Copenhagen, Lumen Center Italia og Lampe Gras på andlight.dk