Giv veninden en polterabend med fuld skrue!

13 november 2017 Astrid Madsen
Giv veninden en polterabend med fuld skrue!

Når bedsteveninden, søsteren eller den gode veninde skal giftes, fortjener hun at blive sendt afsted med manér! En mandlig stripper eller pole dancer garanterer en festlig polterabend, der helt sikkert vil blive husket af den kommende brud. En polterabend til kvinder er en god lejlighed til at arrangere noget særligt, og gerne noget, der er både sjovt, underholdende og lidt frækt.

Danseren og entertaineren Mikael Christiansen rykker gerne ud og gør den festlige aften til til noget helt særligt. Den veltrænede pole dancer og stripper går meget op i at holde sig i form, så han altid er klar til at levere et godt show. Det er vigtigt for ham, at kunden er med til at fastsætte rammerne for showet, så brudens grænser holdes for øje. For de frigjorte, der gerne vil have en ekstra fræk oplevelse, er det muligt at bestille mandestrip, hvor alt tøjet tages af, eller måske endda en lapdance.

Polterabend er oprindeligt en tysk tradition, hvor bryllupsgæsterne smadrede krukker og porcelæn foran brudens hus aftenen før brylluppet. Og selve ordet ”polterabend” refererer da også til ”at lave støj” og ”aften”. I dag har traditionen udviklet sig en del, og bruden og brudgommen holder som regel hver deres fest, men det med at lave larm og slå sig løs gælder stadig. Giv bruden mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse til den næste polterabend med et frækt og underholdende indslag. Der er garanteret et forrygende show, når Mikael rykker ud og optræder!

Flere Nyheder