Går du virkelig all in som maler i Helsingør?

16 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Da du besluttede dig for at blive maler i Helsingør, da var det faktisk ikke, fordi det bare var noget, som du tog til dig, fordi du gerne bare ville tjene penge på at lave almindeligt malerarbejde.

Vi taler i denne sammenhæng ikke om at være kunstmaler, som er svært nok i sig selv at lave af, men at være bygningsmaler med videre.

Du havde faktisk drømt om at være sådan en maler, siden du var helt lille, fordi en anden i familien også var maler, eller du havde set op til en maler siden barnsben.

Intet kunne stå i vejen for den drøm, og lige så snart du kunne, så tog du malervejen og endte måske med at gennemføre uddannelsen før tid eller blive autodidakt på området via en slags mesterlære eller bare ved at trække på dit netværk.

Der er således ikke noget, der har stået i vejen for dette projekt, og du har ofret alt for at være maler i Helsingør.

Du ofrer stadig alt for at være maler i Helsingør

Faktisk er du stadig så stålsat på at være dedikeret til malerarbejdet, at du endnu ikke har fået kone, børn eller hus.

Du bor meget spartansk, fordi du hele tiden er ude på opgaver, og fritiden bruger du på at læse op på nye metoder til at lave malerarbejde, og ellers tager du på relevante kurser i den slags.

Dine kollegaer kan altid regne med dig, og du er den første, der møder ind, og du er den sidste, der smutter fra arbejdspladsen – hvis du ikke ligefrem overnatter ude ved opgaverne.

Den langsigtede drøm er at starte dit eget sted med en malerbutik, og du kan ikke vente med, at det går i opfyldelse, for du har lagt en trinvis guide for dig selv med, hvordan du skal nå disse mål, så du kan udleve den ultimative drøm som maler i Helsingør.

Flere Nyheder