Find ud af, om daytrading er noget for dig

Hvis du godt kan lide at handle med aktier, kan det være, at du har overvejet, om daytrading er noget for dig. Det betyder, at du køber og sælger aktier i løbet af en dag. Hvis du forstår, hvordan det hænger sammen, kan det være en god måde for dig at tjene nogle ekstra penge. 

Er du i tvivl om, om daytrading er noget for dig, er det en god ide for dig, at du læser en grundig guide til det. Det kan du for eksempel gøre på pengebloggen PengeNørd. Det er en blog, der handler om privatøkonomi,opsparing og investering, og hvor du derfor kan sætte dig ind i en række forskellige emner i forbindelse med de. 

Hos PengeNørd har de en grundig guide til, hvad daytrading er, og hvordan du kommer i gang med det. Dermed kan du blive klogere på, om det er noget, som du skal kaste dig ud i eller ej. 

Invester kun penge, du kan tåle at tabe

Lige meget om du daytrader eller investerer på den længere bane, bør du aldrig investere penge, du ikke kan tåle at tabe. Aktiemarkedet går op og ned  – også på daglig basis. Derfor kan der være nogle dage, hvor du tjener penge, og andre dage, hvor du taber penge. Sådan er det. Du bør derfor ikke investere penge, du skal bruge til husleje eller mad. Det skal være din opsparing. 

Er du ved at spare op til noget bestemt, for eksempel et hus, er det dog også en god ide, at du tænker dig om i forhold til at daytrade med den opsparing. For det ville jo være ærgerligt, hvis du mistede den opsparing. Det kan derfor være en god ide, at du starter med mindre beløb. På den måde kan du også langsomt lære, hvad det går ud på.