Find de bedste gulvslibning priser hos gulvfirma på Sjælland

24 juni 2020 Astrid Pedersen

Har dit sæbe behandlede trægulv nået det stadie af slitage hvor det ikke længere er muligt at få det pænt og skinnende ved gulv vask? Så bør du overveje en professionel gulvafslibning og en ny efterbehandling med sæbe. Det at gulvet bliver gråligt og nusset i overfladen, og ikke bliver flot uanset hvor meget du end skrubber og skurer, er nemlig tegn på at den beskyttende sæbe hinde, som gulvet fik ved sin seneste behandling, er ved at være slidt bort.

Denne hinde kan ikke genskabes ved vask med sæbe spåner. Derfor skal gulvet slibes på ny, hvilket vil fjerne den slidte og indtørrede overflade. Derved bliver træværket parat til en plejende og beskyttende efterbehandling, som kan holde dit gulv smukt og strålende i mange år.

Kan jeg selv udføre en gulvafslibning?

Principielt er der intet i vejen for at du selv går ned og lejer en gulvafslibning maskine og selv foretager afslibning af gulve samt efterbehandling. Her skal du blot være opmærksom på at det for det første ikke er nogen gratis omgang selv at slibe sine gulve, og at der for det andet er tale om tungt og slidsomt arbejde.

Du vil ikke have de samme forudsætninger for at opnå et smukt resultat som en professionel gulvmand som er vant til at manøvrere rundt med det tunge maskineri og har mange års erfaring inden for dette fag. Og hvis du lægger de direkte udgifter til leje af maskine samt indkøb af udstyr og materialer sammen med det forventede antal arbejdstimer vil det hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig at hyre en faglært gulvsliber til opgaven

Hvem kan hjælpe med en grundig og effektiv gulvafslibning?

Hos DBF Gulvservice får du de bedste gulvslibning priser – klik ind på for et skarpt tilbud på afslibning af gulve.

Flere Nyheder