Få livet tilbage med behandling for alkoholisme

05 november 2020 Astrid Pedersen

Drikker din kæreste eller ægtefælle for meget – og har han eller hun gjort det igennem mange år? Er du ked af, hvorledes dette overforbrug af alkohol påvirker jeres familie såvel på det økonomiske som på det psykiske plan? Og ønsker du egentlig at bryde ud af de handlingsmønstre, som med tiden har udviklet sig i familien – men ønsker du ikke at familien skal splittes op? Så kan en alkoholbehandling være løsningen.

Kan du på nogen mulig måde overtale din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle til at gå i behandling for sit alkoholmisbrug er dette den optimale løsning for såvel jeres ægteskab som for børnene og familien som helhed. Og kan du og børnene samtidig få hjælp er der gode chancer for at familien vil kunne komme styrket ud på den anden side.

Hvor får jeg den bedste hjælp til behandling af alkoholmisbrug?

Hvis du har besluttet dig for at søge hjælp til din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle bør du først og fremmest alliere dig med et professionelt misbrugscenter.

Hos et misbrugscenter eller et behandlingscenter som har speciale inden for behandling af alkoholisme vil du altid kunne få den bedste rådgivning. Dette kan på det kraftigste anbefales – især fordi det kan være rigtig svært at motivere en mangeårig alkoholiker for at gå i behandling. Når misbruget og afhængigheden først har rigtig fat vil vedkommende til hver en tid vægre sig mod at erkende at der skulle være tale om et problem.

Derfor er det samtidig en god idé at få diverse kolleger, familiemedlemmer og venner med på en intervention, som erfaringsmæssigt har en stor effekt når det handler om at motivere en misbruger for behandling. Hernæst kan Behandlingscenter Søby Park hjælpe med såvel afrusning som alkoholbehandling. Og resten af familien kan deltage i et såkaldt familieforløb, som kan hjælpe familien med at hele og komme videre.

Læs mere om alkoholbehandling København på behandlingscentersoebypark.dk

Flere Nyheder