Få inspiration til flotte træterrasser online

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Går du og overvejer selv at opføre en træterrasse i haven til sommer? Så bør du gøre dig selv en tjeneste og læse med i det følgende.

Lad en dygtig håndværker forestå design og konstruktion af din træterrasse

Hvis du vil være helt sikker på at din træterrasse kan holde i mange år og er opført i overensstemmelse ed de bedste håndværksmæssige standarder bør du lade en faguddannet tømrer varetage dette stykke arbejde. På den måde er du sikret et flot resultat i form af en solid og funktionel træterrasse med et flot look og et holdbart finish.

Hvem laver de flotteste træterrasser på Sjælland?

Hvis du er på udkig efter en dygtig og kompetent fagperson som kan hjælpe dig med at designe og opføre en helt unik træterrasse kan du med fordel vælge Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Tømrermester Andreas la Cour, som er manden bag den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS, har igennem de seneste to årtier udelukkende beskæftiget sig med at designe og opføre de smukkeste og mest eksklusive træterrasser til kræsne bolig ejere i Odsherred og Nordsjælland.

Kun Terrasser ApS repræsenterer den absolutte spydspids inden for design af træterrasse, og du kan være helt sikker på at din nye træterrasse kommer til at matche din bolig til perfektion når du overlader opgaven til Andreas la Cour. Du får en spændende og 100% unik terrasse som er opført i de mest holdbare og slidstærke materialer og på en bæredygtig konstruktion.

Med en træterrasse fra Kun Terrasser ApS kan du ydermere være sikker på at din nye terrasse føjer værdi til din bolig. Og du kan således betragte din træterrasse som en solid investering i din ejendom.

Du kan se flere eksempler på de flotte og enestående træterrasser fra Kun Terrasser ApS på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder