Få hjælp af god boligadvokat til forældrekøb i København

28 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Det er meget populært for forældre at købe lejligheder til deres børn i København. Det skyldes, at der er alt for få kollegieværelser, at det er dyrt at bo i en lejebolig, og at det er svært at finde en billig andelslejlighed eller ejerlejlighed. Et forælderkøb kan derfor være en god ide. Det kan også være en god ide i forhold til at investere jeres penge. Lige nu ser priserne i København nemlig kun ud til at stige yderligere, og det kan derfor være en lejlighed, som I ender med at tjene rigtig mange penge på. 

Når I skal købe en lejlighed til et forælderkøb, er det en god ide, at I får en boligadvokat ind over. I kan nemt finde en boligadvokat København. Det kan for eksempel være Hviid Advokater. De har stor erfaring med både forælderkøb og boligmarkedet i København. De kan derfor hjælpe jer med både at kigge papirerne igennem, inden I køber og sørge for, at I får lavet en ordentlig lejekontrakt med jeres barn. 

Når I skal være udlejere for jeres barn, er det vigtigt, at I har fastlagt nogle klare regler. Det gør, at der ikke opstår misforståelser undervejs. Det kan for eksempel være, hvem der skal vedligeholde lejligheden. Der kunne jeres barn godt have en tendens til at tro, at det er jer, der skal det, når I ejer lejligheden. Men når man lejer en lejlighed, står man typisk selv for vedligeholdelsen af den. Det er derfor en god ide at have gjort det klart, inden barnet flytter ind. 

En lejekontrakt er også en god ide, hvis I får brug for at sælge lejligheden, og jeres barn skal flytte ud af lejligheden. Hvis lejekontrakten ikke er lavet rigtigt, er det faktisk ikke sikkert, at I har ret til at opsige jeres barn. Det kan ende med at give jer store økonomiske problemer, hvis I har brug for pengene fra lejligheden, og jeres barn ikke vil flytte jer ud.

Når I får en boligadvokat fra Hviid Advokater til at lave en lejekontrakt og hjælpe jer med at købe lejligheden, kan I være sikre på, at der er tænkt på det hele. Det vil derfor give en meget nemmere proces i forhold til at leje ud til jeres barn. Både jeres barn og I selv vil kunne sove roligt. Nu har I fået sat nogle ord på den professionelle del af jeres forhold, så kan I koncentrere jer om at være familie. 

Flere Nyheder