Få et eksklusivt planke sofabord til en lav pris

25 august 2020 Michelle Løhde Nielsen

Plankeborde er efterhånden blevet en populær trend i danskernes indretning. Det er der en god grund til. Det er nemlig et bord, der emmer af personlighed og sjæl samtidig med, at det naturlige og rå look passer godt ind i den nordiske stil. 

Plankeborde er dog ikke kun forbeholdt spiseborde. De kan nemlig komme i alle de former, du ønsker dig. Et planke sofabord er eksempelvis et godt alternativ til de klassiske små-borde, og du får et bord, der er mindst ligeså robust og slidstærkt. 

Få et håndlavet planke sofabord i høj kvalitet 

Hos Hipstory kan du designe dit helt eget planke sofabord, så det matcher dine ønsker og behov. Du vælger helt selv, hvordan træet skal være, farven, benene og målene. Bordet bliver helt unikt, og du får et bord, der passer perfekt ind i dit hjem. 

Plankebordene bliver skåret i massivt træ, så du i princippet får et bord, der kan holde hele livet. Det er derfor en bæredygtig løsning til den miljøbevidste forbruger. Alle bordene er håndlavet, hvor der stadig vil være årer og små karaktertræk, der er med til at give bordet masser af charme og personlighed.

Et lækkert og elegant møbel til en billig pris

Dit hjem og indretning afspejler i høj grad, hvem du er, når folk træder ind. Derfor har Hipstory noget til enhver smag. Du kan selv vælge at designe dit plankebord, men du kan også vælge en standardiseret løsning. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at du får et helt særligt møbel.

Hipstory har en vision om, at alle skal have råd til et elegant og lækkert møbel. Det skal ikke kun være dem med masser af penge. Derfor kan du få dit planke sofabord til en billig pris, hvor alle kan være med.

Klik ind på deres hjemmeside og find dit favorit planke sofabord.

Flere Nyheder