Derfor skal du have en anal plug

10 oktober 2017 Camilla Skøtt
Derfor skal du have en anal plug

Har du fået lyst til at udforske dine seksuelle lyster, og måske give dig selv et rigere sexliv? Så kan du ikke undvære en anal plug. Anal stimulation kan give dybere orgasmer, og der er mange erogene zoner i anus, der elsker at bliver stimuleret.

Anal stimulation – alene eller med en partner

En anal plug kan bruges alene eller sammen med en partner. I området omkring anusåbningen og inde i selve anus sidder der en lang rækker nerver, der er yderst sensitive over for berøring – og som kan give dit sexliv en ekstra dimension. Det er ekstremt pirrende at lege med en anal plug, og du kan med fordel bruge den under sex, da den vil stimulere dig yderligere, når din partner støder. Og dobbelt penetrering er om noget frækt og pirrende.

For begyndere, øvede og eksperter

På belugi.dk finder du anal plugs til alle; både nybegynderen, den øvede og eksperten. De fås i medicinsk silikone til dig, der gerne vil have en silkeblød overflade, men også i glas eller stål til dig, der vil have en hårdere oplevelse. Du kan også udforske forskellige grader af stimulation ved at vælge en rillet model eller en model med sugekop.

Belugi er Nordens største webshop med sexlegetøj, og her får du prisgaranti på alle modeller – også anal plugs.

Flere Nyheder