Advokat århus

07 oktober 2016 Esther Prætorius

Advokat Århus: Advokatfirmaet Hviid Advokater A/S er et sikkert valg, hvis du mangler en advokat i Århus. Vi har mange års juridisk erfaring og kan derfor tilbyde rådgivning på et højt fagligt niveau. Firmaet er etableret i 2007 af advokaterne Anne og Jesper Hviid.

Hos Hviid Advokater A/S får du professionel service og bliver mødt med åbenhed og ærlighed. Vi tager os tid til den enkelte kunde, og vi bestræber os på at løse din juridiske problemstilling med henblik på grundighed og sikkerhed. Hos os er kunden altid i centrum, og du vil opleve et højt specialiseret niveau.

Vores advokater er hver især specialiseret inden for et område, som de har stor erfaring med. Derfor er du sikret den bedste faglighed inden for det juridiske område, hvor du har behov for advokatrådgivning. Vores kompetenceområder er privatrådgivning, erhvervsrådgivning, erstatning, byggeri- og entrepriseret og boligrådgivning. Hos Hviid Advokater A/S vil du altid blive henvist til den af vores advokater, som har erfaring med det område, du ønsker rådgivning inden for.

Har du brug for en boligadvokat, tilbyder vi en dygtig advokat til en fast lav pris. Den første samtale med boligadvokaten vil altid være gratis, og vi har specialiseret os i at behandle hastesager med stor effektivitet. Hviid Advokater A/S tilbyder rådgivning ved boligkøb, skilsmisse, boligsalg m.m. Vores pakker indeholder alt hvad du har brug for i forbindelse med boligrådgivningen. Vi tilbyder gennemgang af alle de relevante dokumenter, skødeskrivning og tingløsning af skøde samt refusionsopgørelse.

Vi vil altid have kundens ønsker og behov i centrum, og derfor er det vigtigt for os at være åbne og ærlige omkring forventninger til pris, tidshorisont og resultat. Vi er realistiske og seriøse i vores arbejde, og samtidig dedikerer vi os altid til netop den juridiske opgave, vi bliver stillet.

Det er vigtigt for os, at vi yder det allerbedste på vores pågældende område, og at vi trækker hele vores faglighed ind i samarbejdet med kunden. Vi bestræber os på at have en ligeværdig samtale med vores kunder, og at kunden er i gode hænder.

Vores høje specialisering gør det muligt for os effektivt at sætte os ind i den pågældende sag og finde den bedste løsning.

Det hele gøres til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt, at vi som advokatfirma er tilgængelig for alle, og derfor har vi også forskellige kundegrupper. Vi gør altid vores bedste for at løse en juridisk opgave på bedste vis og med et godt resultat for øje.

Flere Nyheder