3 ting du skal have styr på inden en bisættelse

Det er aldrig sjovt, når en man elsker og holder af ikke længere er her. Men når dette er tilfældet, så er der nogle ting der skal styr på, og det kræver lidt planlægning. Vi har lavet en kort 3 trins guide her i indlægget, som kan hjælpe dig med at planlægge en bisættelse, hvis du står med opgaven.

1. Find en bedemand

Det første trin vil altid være at finde en bedemand, en bedemand kan hjælpe med de fleste ting der omhandler en bisættelse. Derfor kan du ved at finde en bedemand gøre processen nemmere og mere overskuelig, så det hele ikke er noget rod at få styr på. En bedemand kan typisk også henvise dig til hvem du skal snakke med, når det kommer til kiste, blomster og andre ting.

2. Find et lokale

Efter en bisættelse kan det være rart at mødes med familie og venner, så man sammen kan sørge over tabet af den person, som ikke længere er her. Derfor er det vigtigt at finde et lokale, hvis man ønsker at give folk muligheden for dette. Et lokale kan godt være booket langt ud i fremtiden, og derfor er det en god idé at være så tidligt ude som muligt med dette.

3. Bestil blomster

Hvis du ønsker at bestille en bestemt form for buket, så kan det være blomsterhandleren skal have blomsterne hjem, før de kan levere dem. Derfor er det en god idé at få bestilt blomster så tidligt som muligt. Når du gør dette, så kan du også strege det af listen, og fjerne tanken om, at du også skal huske at have blomster med til kirken.

 

Hvis du følger de tre ovenstående råd, så er du godt på vej til at gøre din planlægning væsentligt nemmere. Fjerne bekymringer, og fjerne den stress det kan medføre, at skulle planlægge noget imens man sørger.